sideindhold

Leveringstiden er 2 – 3 uger fra du sender din bestilling til vi leverer dine varer. Det gælder for hele produktsortimentet.

Vi lagerfører gerne for dig, og det gælder for hele vores sortiment.
Ring 7312 1260 og hør om mulighederne.

Kort om Apex Dynamics

APEX Dynamics startede i 1987 med produktionen af robotter til plastikstøbemaskiner.

Efter at have etableret sig på markedet, begyndte APEX Dynamics at producere høj præcisions planetgear til servomotorer for at imødekomme efterspørgslen fra markedet.

APEX er drevet af en innovationsånd, der gør, at de har konstant fokus på at forbedre produktkvaliteten, leverer det bedste produkt og at de yder den bedste services om matcher de krav industrien stiller.

For at kunne udvikle produkter og udvide deres globale salgsnetværk, har APEX investeret kraftigt i arbejdskraft og ressourcer.

Dine 3 fordele ved APEX Dynamics gear

Konfigurering af gear skal være nemt og hurtig

Din tid er kostbar, derfor har APEX udviklet et designværktøj, hvor du kan konfigurere dit gear inden for få minutter.

Når du har konfigureret dit gear, har du adgang til tegninger i flere filformater. Adgangen til tegninger kan forkorte din udviklingsproces markant.

Kort leveringstid – standard gear leveres inden for 14. dage

Hurtig leveringstid af gear er et vigtigt parameter for dig, derfor optimerer APEX konstant deres produktionskapacitet og producerer mere end 90% af deres gear i egne faciliteter. Effektiv produktion og lagerkontrol gør, at APEX kan levere dit gear inden for kort tid hvad enten det drejer sig om et special gear eller ved større mængder.

Socialt ansvar – “grønne produkter”

APEX Dynamics miljøvenlige mål er at have løbende fokus på at reducere miljøforureningen, fremme sundheden og forebygge skade ved nøje at følge miljøregler og effektivt mindske mængden af affald. APEX kontrollerer kvaliteten af de råmaterialer de anvender i deres produktion for at møde internationale standarder for miljøvenlige produkter.

APEX Dynamics Worldwide

APEX Dynamics Denmark
Grundtvigs Alle 165
6400 Sønderborg

KUNDESERVICE:
T +45 7312 1260

APEX Dyna planetgear

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste produkter

You have Successfully Subscribed!