sideindhold

Produktionen af gear med lavt slør er en udfordrende disciplin. Nøglefaktorer for kvaliteten inkluderer bl.a. ekspertise, præcise maskiner og de rigtige omgivelser.

Ekspertise er en værdifuld og essentiel faktor, der ikke kan måles i penge, og som er afgørende for produktionen af gear med lavt slør.

Ekspertise omfatter viden om applikationen, servomotorer, og valg af materialer, hårdhed og forarbejdning. Det er vigtigt at forstå, at et gear med lavt slør ikke blot er en videreudvikling af “normale” gear

Præcise maskiner er påkrævet

For at producere gear med lavt slør kræves meget præcise maskiner. Udover CNC-centre, herunder dreje- og fræsemaskiner, samt højpræcisionsslibemaskiner. Er det vigtigt at have en egen hærdningslinje helst med forskellige hærdningsprincipper. Måling af dimensioner og hårdhed er afgørende inden montage. Fortandingen kan kun måles ved hjælp af special værktøj og målemaskiner.

Vibrationsfri og klimatiseret bygning

For at producere gear med minimum af slør skal bygningen være vibrationsfri og fuldt klimatiseret. Det anbefales at placere de mest præcise maskiner, herunder slibe- og målemaskiner, i en kælder for at minimere vibrationernes påvirkning.

Råmaterialet skal akklimatiseres, når det ankommer, og hele fabrikken skal opretholde en konstant temperatur for at undgå dimensionsafvigelser. Selv en lille temperaturafvigelse kan have betydelig indvirkning på gearets kvalitet.

Stort lager betyder kort leveringstid

For at imødekomme en leveringstid på ca. 14 dage har APEX Dynamics opbygget et stort lager af råvarer, så de kan producere det gear, som du har brug for i din produktion.

Skal vi hjælpe dig med at dimensionere dit næste gear?

Benyt vores designværktøj til at vælge dit gear. Så snart du har valgt din motor, gear, udveksling og det maksimale slør, har du mulighed for at downloade tegninger af gearet i flere forskellige formater.

Vi hjælper dig selvfølgelig også gerne med at vælge det rigtige gear til din motor.

Kontakt dit APEX Dynamics team på telefon 7312 1260 for at få rådgivning og vejledning

 

Kilde: Apex Dynamics, Holland (https://www.apexdyna.nl/)

Vi står klar til at hjælpe dig...

Står du mangler sparring til et projekt, har du en udfordring med en nuværende eller en ny applikation eller vil du “blot” bestille varer, så finder du her en liste over kontaktpersoner, som står klar til at hjælpe dig.

Anne Bork Lind

Anne Bork Lind

Head of Department

Mobil +45 2710 3758
Mail: AL@apexdyna.dk

Poul-Henning Nielsen

Poul-Henning Nielsen

Sales Manager

Mobil +45 7312 1260
Mail: PN@apexdyna.dk

Jan Hansen

Jan Hansen

Product Manager

Mobil +45 7312 1260
Mail: JH@apexdyna.dk

APEX Dyna planetgear

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste produkter

You have Successfully Subscribed!